Gratis tilbud til nyfødt

I anledning af din fødselsdag vil vi hermed invitere dig til en gratis kranio-sakral terapi behandling.

Det er vores ”Velkommen til” gave til dig.

Du må gerne tage mor og/eller far med:)

Ring og bestil en tid

Behandlingen varer ca. ½ time

En kranio-sakral behandling til spædbørn 0-6mdr.

Svangerskab, fødsel og de første 6mdr. af barnets levetid kan være alt afgørende for livet og velfærden fremover.

Lidelser som kolik, dårlig mave, mælke resistens, allergi, astma, bronkitis og eksemer kan afhjælpes og i mange tilfælde helt undgås med en kranio-sakral behandling.

Behandlingen er meget blid og foregår helt på barnets præmisser. Spædbørn bare få timer gamle kan tåle behandlingen.

Har mor gener efter fødslen?

Har mor hovedpine, ondt i ryggen, ømme hofter eller andre steder det gør ondt efter fødslen, vil der være mulighed for at få det behandlet i samme tid, som barnet.

Da mor og barn stadig er så stærkt forbundet, at den enes dårligdom vil sætte sig på den anden, er det en meget god idé at få begge behandlet.

Mors behandling vil vare ca. 1½ time og koste 400 kr. Det er ikke noget krav, for at modtage behandling til barnet.

Hvad koster det

 

Behandling Beløb
Kranio-sakral pr. behandling 400,- dkr.
Tankefeldtsterapi pr. behandling 400,- dkr.
Samtaleterapi pr. samtale 300,- dkr.
Gestaltterapi pr. samtale 300,- dkr.
Bachs blomstermedicin pr. flaske  100,- dkr.
Gelénegle ca 60 min  350,- dkr.
Solomeditation/mindfulness  300,- dkr.
Deltag i meditationsaften  100,- dkr.
Hot stone massage  400,- dkr.
Ansigtsmassage 400,- dkr.
Detox fodbad 200,- dkr.
Thai urtestempel massage 400,- dkr.

Vi modtager mobilpay

Den Kranio Sakrale puls

Den menneskelige hjerne overrisles 6 gange om dagen med en halv liter væske. Væsken udskilles fra blodet i hjernen, bliver sendt ned gennem rygsøjlen, og ud forbi alle nerverne - for igen at samles i hjernen, hvor den atter bliver optaget i blodbanerne. Denne væske kaldes ceberospinalvæsken, også kaldet rygmarvsvæsken. Produktionen af væsken skaber et overtryk i hjernen. Kraniet udvider sig i takt med produktionen. Når trykket opnår et bestemt niveau åbnes en ventil (den fjerde ventrikel). Kraniet tømmes og trækker sig sammen igen. Dette sker 6-12 gange i minuttet og det skaber den kranio sakrale puls. Herfra løber væsken ned igennem rygsøjlen, forbi det centrale nervesystem og ud i nervehinden. Nervehinden er det der forbinder nerverne direkte med hjernen. Rygmarvsvæsken er forbindelsen imellem hjernen og nerverne. Væsken har til formål at give næring, fjerne affaldsstoffer samt at beskytte hjernen. Ved hjælp af væsken, immunforsvaret og informationer fra nerverne er hjernen i stand til at regenerere kroppen, hvis der skulle komme sygdomstegn.

Fejlfunktion i systemet.
Når vi alligevel oplever smerter, ømhed stivhed mm. skyldes det fejlfunktioner i dette system. Et eksempel: en muskel bliver ved med at være spændt til trods for at armen slappes af. Normalt ville hjernen give musklen besked om at slappe af, men beskeden bliver ikke hørt. Der er sket en fejl i kommunikationen imellem det pågældende nervecenter og musklen.

Fejl funktioner i det kranio sakrale system kan både skyldes ydre og indre faktorer og være af fysisk og psykisk karakter. De kan stamme fra spændinger blokeringer, sygdom, tryk fra fødslen psykisk eller fysisk chok, ulykke eller slag som påvirke hovedet , nakken, ryggen, bækkenet, korsbenet eller halebenet med videre. Ubalancer kan opstå gennem dårlig kropsholdning dårlige arbejdsstillinger og langsom opslidning. Ligeledes er stress en hyppig årsag til, at kroppen ikke fungerer optimalt og hermed det kranio sakrale system.

Dine terapeuter / Wellness

Dit helbred, dit ansvar og dit valg..

Er de tilbud du finder her hos os..

Vi har gode erfaringer med at afhjælpe flere ting.
Så har du problemer med krop eller sind finder du en løsning som der passer til dig
Vi har hjulpet en masse mennesker gennem tiden, så hvis du er klar og villig til at få hjælp og give slip på dine fysiske eller psykiske problemer vil vi gerne hjælpe dig med at du igen kan blive et helt menneske.

Hvis du vil vide mere om den kranio-sakrale plus, klik her

Gratis tilbud til nyfødte, se her

Du er velkommen til at følge os på facebook og blive medlem af gruppen hvor der både er gode råd, nyheder og kommende begivenheder.